Tuesday , May 21 2019

Ivanovi sot do t’i drejtohet popullit. Çka do t’i thotë?!

Nga kabineti i presidentit, Gjorge Ivanov, informojnë se takimi i sotëm me kryeministrin dhe shefin e diplomacisë ka zgjatur vetëm se dy minuta. Nga këtu kanë paralajmruarparaqitje televizive të presidenti Ivanov gjatë ditës.

“Presidenti i Republikës së Maqedonisë, dr. Gjorge Ivanov, sot ka pranuar në takim kryetarin e Qeverisë së Republikës së Republikës së Maqedonisë, Zoran Zaev dhe ministrin e Punëve të Jashtme të Republikës së Maqedonisë, Nikolla Dimitrov. Ju informojmë se takimi ka zgjatur vetëm se dy minuta. Gjatë ditës së sotme presidenti Ivanov do të ketë paraqitje para qytetarëve të Republikës së Maqedonisë”, thonë nga kabineti i presidentit Gjorge Ivanov.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *