Wednesday , March 3 2021

Ivanov vazhdon me dekoratat e njësiteve të policisë

Presidenti i Republikës së Maqedonisë Gjorge Ivanov sot me Dekoratë për merita ushtarake do t’i dekorojë Sektorin për punë kufitare dhe migrime dhe Njësinë për trajnim dhe mbështetje pranë Ministrisë së Punëve të Brendshme.

Dekoratën për merita ushtarake të njësisë dhe të sektorit pranë MPB-së ndahet për merita të veçanta dhe për kontribut të jashtëzakonshëm në ruajtjen e sovranitetit, pavarësisë dhe integrimit territorial të Republikës së Maqedonisë, si dhe për përforcimin e sigurisë kombëtare dhe sigurisë së qytetarëve të Maqedonisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *