Wednesday , July 28 2021

Ivanov skeptik ndaj BE-së: Nuk do të ishte më mirë nëse do të ishim në BE

Çështja e sigurisë në trafik është njëra prej atyre pyetjeve që thjeshtë nuk mund të pres kohën e duhur për nisjen e bisedimeve me Bashkimin Evropian, theksoi presidenti Gjorgje Ivanov.

“Qëllimi që secili prej shteteve tona i ka dhënë vetes është që numri i viktimave në trafik të ulet dhe të lëvizet deri në mesataren e BE-së. Gjithsesi, gjendja në tërë rajonin sot do të Ishte shumë më mirë nëse me kohë do të ishim pjesë e BE-së. Fatkeqësisht, gjatë viteve të fundit, BE-ja, e cila po përballet me sfida të mëdha iu është kthyer vetes dhe neve na ka lënë vet”, theksoi Ivanov.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *