Thursday , December 13 2018

Ivanov i luntur pas dështimit të referendumit, godet mazhorancën dhe ndërkombëtarët

Presidenti i Maqedonisë Gjorgi Ivanov pas referendumit të zhvilluar në vend, i është drejtuar opinionit, shkruan Fakte. Ai ka goditur mazhorancën qeveritare se po mundohet të mashtrojë qytetarët në lidhje me marrëveshjen me Greqinë, ndërsa ndërkombëtarët “që përzihen në punët e brendshme të vendit”, i udhëzoi të respektojnë konventat ndërkombëtare.

Në vazhdim fjalimi i plotë i Ivanovit, në gjuhë maqedonase:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.