Thursday , June 24 2021

Itali: 12 të vdekur nga përplasja e trenave

Nga përplasja e trenave në Apuliu të Italisë kanë vdekur 12 persona dhe janë lënduar shumë të tjerë

Si pasojë e përplasjes së dy trenave rajonalë në Apuliu të Italisë kanë mbetur të vdekur 12 persona, ndërsa të lënduar kanë mbetur shumë të tjerë.

Aksidenti ka ndodhur në mes të qyteteve Bari dhe Barleta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *