Sunday , October 21 2018

ISIS kërcënon se do ua heqë kokat Mesit dhe Ronaldos (foto)

Organizata terroriste ISIS ka kërcënuar me heqjen e kokave të dy superyjeve të futbollit, Lionel Mesi dhe Kristiano Ronaldo, shkruan Fakte. Mediat botërore kanë publikuar dy posterë në të cilët shihet foto montazhë të dy futbalerëve të njohur të shtrirë, ndërsa ua heqin kokat, kurse në posterin e dyte një person i uniformuar paraqitet në stadium me pajisje eksplozive duke thënë “Fitorja është e jonja”.

Në kërcënimet të cilat nuk dihet nëse janë autentike apo tallje nga dikush që zotëron Photoshopin, thuhet se sulmet do të ndodhin gjatë Kupës Botërore./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.