Tuesday , May 21 2019

Ish-sekretari i NATO-s, George Robertson, nesër për vizitë në Shkup

Delegacion i lartë diplomatik, të udhëhequr nga ish-gjeneral sekretari i NATO-s, Lord George Robertson nesër do të qëndron në Shkup.

Delegacioni do të jetë i pritur nga Zoran Zaev, theksojnë nga zyra e tijë, përcjell Fakte.

Në delegacion do të jenë edhe Rosen Plevneliev, ish-kryetar i Republikës së Bullgarisë, Lordi Christofer Geijd, ish-sekretari i Mbretësreshës së Mbretësrisë së Baashkuar dhe anëtar Domës së Lartë në Parlamentin Britanik, Robert Gelbard, amabasador dhe anëtar i Këshillit Antlantik, Alain le Roy, ambasadori i Republikës së Francës, gjenerali Berni Vajt Spaner, ish-komndant i Forcave Britanike, Zoran Çiçak, këshilltarë për Punë të Jashtme, Mark Lejti, ish-këshilltar për komunikim i Sekretarit Gjeneral dhe zëdhënës i NATO-s, si dhe Sara Badenbo, si përfaqësuese e Dejmon Vilson, zv. Kryetar i Këshillit Antlantik të SHBA-së.

Për nesër është caktuar edhe një konferencë shtypi, me çka do të organizohet edhe panel diskutimesh ku do të merr pjesë edhe mistrja për Mbrojtje, Radmilla Sheqerinska, George Robertson, Rosen Plevneliev dhe Alain le Roy. /Telegrafi

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *