Thursday , April 22 2021

Ish objekti i Komunës së Kondovës, çerdhe narkomanësh

Ish objekti i komunës së Kondoves prej disa vitesh tashme është shndërruar në çerdhe narkomanësh dhe depo mbeturinssh. Ky tmerr brenda objektit rrezikon përhapjen e ndonje sëmundje infektuese. veçanërisht tek të diet per çdo ditë lozin rrerh objektit në fjalë, raporton Fakte.
Banorët e anketuar nga Alsat ndaj së Sarajit e dia sipas tyre nuk ka ndërmarrë asgjë per pastrimin ose e Madje, disa nga banorët kërkojnë që ky objekt të shndërrohet në ambulance ose fëmijësh. “Aty mund be ndërtohet një ambulance me kompetence te kryetarit te komunës. Kemi dhënë një lutje, kërkesë po nuk bëhet asgjë. Pse me shku në deri në Gjorçe kur e kemi vendin tone”. “Ka mbet shkret, e kane prish, ka qenë shumë mire, shuem para jane dhënë aty, para të popullit. Krejt e kanë prish, i kane marr me dyer nne drJtare, asgje nuk ka. Aty duhet ndonje ambulance, pse të shkojmë deri në Gjorçe kure kemi vendin..ëshfcë shkarërruar, asgjë nuk ka, të vjen gërdi me pa”.
Revolta e banorëve të Kondovës vazhdon edhe më tej. Ata kanë ankesa të shumta edhe per rrugëfc e shkatërruara, kanalizinnin dhe mbiedhjen e mbeturmave. “Rruget katastrofë janë, mos me pyetni, po i shihni edhe vet, rrugëtjsnë katastrofë…. ditë e me keq po bëhet, e kanë lënë pas dore krejL “Dikur t mbledhnin mbeturinafc dy here në javë.ishte shumë mire por tash e kane kthyer vetëm një here ose nuk vijnë fare, ku fci hedhim ne mbetunnat. t paguajmë çdo here “Kur bie shi me shpejtesi kefcu yjen shume uje, mblidhet prej gjithe fshatit. Vazhdimisht e spërkasim me ilaç, mos me qenë ai ilaçi këtu rritet bari d he nuk mund të depërtoj uji”.
Nga Komuna е Sarajit thonë se kanë njohuri per gjendjеn e ish objektit të Komunës së
Kondovës. Kryetari i Komunës Bekim Murati tha se nuk kanë ndonjë plan konkret per ггegullimin е tij por ndoshta në një të ardhme i njëjti pritet të shndërrohet në çerdhe fëmijësh./AlsatM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *