Wednesday , July 28 2021

Isen Musliu, kreatori i “dosjeve” në LSDM të Tetovës (foto)

Ish kryeshefi i DSK-së për Tetovë dhe Gostivar, i njohur ndryshe edhe si i kreatori dosjeve për ish kreun e UÇK-së dhe si këshilltar i kreut të PDSH-së Menduh Thaçi, Isen Musliu, vërehet në fotografitë r postuara nga funksionari i LSDM-së Edmond Ademi, nga një takim i kësaj partie me aktivistët e vetë në Tetovë.

Ademi fotografisë i ka bashkangjitur tekatin: ” Takim me aktivistët shqiptarë në LSDM-më Средба со активистите Албанци во СДСМ“./FAKTE.Net

image-0-02-05-2f40bd73e499326e3fbd343c4f7a2ee2fde8937ce821e10e811228693a9cf99d-v 20161028_201330 fb_img_1477678317047 fb_img_1477678300166

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *