Tuesday , July 27 2021

Instituti i VMRO-së nxjerr VMRO-DPMNE-në dhe BDI-në fituese

Instituti i afërt me partinë e Nikolla Gruevskit VMRO-DPMNE “Pavell Shatev” ka nxjerrur sot një anketë sipas së cilës partitë e koalicionit qeveritar VMRO-DPMNE dhe BDI janë me rejtong më të lartë nga partitë opozitare, shkruan Fakte. Sipas kësaj ankete VMRO-DPMNE ka mbi 25% ndërsa LSDM opozitare rreth 15% rejting. Në kampusin shqiptar “Pavell Shatev”-i ka bërë tifo për partinë e Ahmetit, sipas të cilës edhepse BDI ka rënie të madhe, megjithate është më e pëlqyer me 5.1%, ndërsa PDSH 2.7%.

Ndryshe ueb faqja e këtij të ashtuquajtur Instituti i themeluar nga presidenti aktual Ivanov dhe ish ambasadori në Rusi Risto Nikovski, flet në maqedonisht, anglisht dhe turqisht, por jo edhe në shqip./FAKTE.Net

an12

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *