Wednesday , April 21 2021

Injoranti Grubi: Partitë tjera shqiptare nuk janë parti !

Deputeti, profesori, analisti.. dhe Shefi i Kabinetit të Kryetarit të BDI-së Ali Ahmeti, në një intervistë në TV NOVA ka treguar kulmin e injorancës dhe të arrogancës politike, shkruan Fakte. Grubi pa fije turpi dhe me analfabetizëm të skajshëm politik, ka deklaruar se partitë tjera të shqiptarëve nuk janë parti politike, por janë inicijativa qytetare.

I bindur se BDI do të fitojë bindshëm në zgjedhje, pasi siç është shprehur, nismat qytetare nuk mund të bashkohen dhe prandaj do të humbin.

Grubi përndryshe ka paraqitur veten sonte si filozof, ndërsa qëndrimet e tija si teza filozofike./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *