Wednesday , October 21 2020

Iniciativë për ringjalljen e qendrës “Mavrovasja”

Esnafi i Qendrës Tregtare “Mavrovasja”, po punon për ringjalljen e këtij kompleksi të vjetër multifunksional përcjell Fakte.

Iniciativa e tyre e fundit ka të bëjë me zbukurimin dhe rregullimin hortikulturor të korridoreve kryesore të Qendrës Tregtare. Megjithatë, ata deklarojnë se për mirëmbajtjen dhe kujdesin e përgjithshëm brenda dhe përreth këtij kompleksi duhet të kujdesen organet dhe ndërmarrjet komunale. (koha.mk)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *