Wednesday , December 12 2018

Indonezi: Imami nuk e ndërpret faljen gjatë tërmetit (video)

Kamera ka kapur pamjen e besimtarëve duke falur namazin gjatë tërmetit që ndodhi në Indonezi, percjell Fakte. Imami që po e falte namazin arrin të kontrollojë veten dhe të mos ndërpresë të falurit, derisa vendos dorën në mur për të mbajtur drejtpeshimin gjatë kohës kur po ndodhnin lëkundjet. Deri tash janë regjistruar të pakën 91 viktima gjatë këtij tërmeti. /SHENJA

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.