Thursday , April 22 2021

Incident i armatosur në qendër të Shkupit (foto)

Në të shtënat në udhëkryqin mes rrugës Partizanska dhe Pariska sonte është plagosur një person. Të shtënave fillimisht u priu një ndjekje me makina. Sipas informacioneve të 24 Vesti bëhet fjalë për sulm, pas çka makina e personit, i cili ishte i sulmuar është rrokullisur për çka dëshmojnë edhe fotografitë.

sulm-partizanska-900x445fb_img_1479168953736fb_img_1479168960375

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *