Monday , April 22 2019

Ikonat e muzikës shqiptare i këndojnë Skënderbeut

Me rastin e 550 vjetorit të vdekjes së Gjergj Kastriotit-Skënderbeut, tanimë ka dal bashkëpunimi i Arif Vladit, Ilir Shaqirit dhe Nikol Nikprelajt. Ata bashkë me një ekip të tërë profesionalistësh janë bashkuar në këngën “Kalorësi i lirisë”.Kënga është publikuar dje në youtube dhe ka marrë afër 10 mijë klikime. Teksti është shkruar nga Ilir Shaqiri, dirigjent është Valon Beqiri, kurse muzikën dhe orkestrimin e ka bërë Edmond Zhulali.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *