Iftar me Ivanovin dhe Sulejman Rexhepin në krye të tavolinës

Në rrathanat aktuale politike, derisa po mbisundon një krizë e thellë politike në vend, muslimanët po ballafaqohen me sfida të papara deri më tani dhe kur regjimi nuk po zgjedhë mjete për të ruajtur pushtetin, shtruarja e iftareve po merr një dimension sa qesharak aq edhe të palejueshë, shkruan Fakte. Presidenti më shqiptarofob dhe islamofob, Gruevski  dhe VMRO-ja po shtrojnë iftare gjithandej.

Në iftarin e mbrëmshëm të shtruar në presidencë në Vodno, në krye të tavolinës ishin ulur Gjorge Ivanov dhe Sulejman Rexhepi. Për ata shqiptarë që ishin në të njejtën tavolinë as që ia vlen të shkruhet./FAKTE.Net

image-0.02.01.200f04b5aa8805f7870c2928d24acab7826055c3fa5a9535eae64d814657fbb8-V image-0.02.01.f30ca97736014f18960b9c297649410220679639146fafd1233f9e8f7d511619-V

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *