Sunday , July 22 2018

Idriz Orana kandidat i PDSH-së për Çairin

Dega Çair e Partisë Demokratike Shqiptare në mbledhjen e sotme e zyrtarizoi kandidaturën e Idriz Oranës për kryetar të komunës së Çairit për zgjedhjet e 15 Tetorit, kurse për bartës së listës së kēshilltarëve u zgjodh, Qemal Neziri, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Idriz Orana është mjek-kirurg në qendrën Klinike në Shkup. Si keshilltar në përbërjen e fundit të këshillit të qytetit të Shkupit nga rradhët e PDSH-së ai njihet si këshilltari më i zëshëm shqiptar, një figurë amblematike e Çairit që në vazhdimësi ka luftuar për kërkesat e shqiptarëve të Shkupit.

Punimet e kuvendit i ndoqi kryetari i PDSH-së, Menduh Thaçi i cili në fjalimin e tij përshëndetës mes tjerash theksoi se PDSH në këtë komune ashtu si edhe në komunat tjera, garon me kuadro të përgaditur profesionalisht dhe të formuar kombëtarisht./Telegrafi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.