Wednesday , July 28 2021

Huliganë maqedonas rrahin 6-të policë në Koçanë

Gjashtë policë nga Koçani janë lënduar pas ndeshjes së djeshme futbollistike midis Bregallnicës dhe “Pelisterit”, pas  intervenimit të tyre për ruajtjen e rendit publik, informuan sot nga MPB-ja, transmeton TetovaSot.

Incidentin e kanë shkaktuar tifozët e klubit futbollistik “Pelister” të cilët gjatë ikjes kanë dashur që të përllogariten me tifozët e klubit futbollistik “Bregalnica”.

Policët që kanë dashur ta pengojnë incidentin janë sulmuar fizikisht nga një numër më i madh i tifozëve. Përskaj tyre, janë lënduar edhe tifozët. Të gjithë të lënduarit janë dërguar në Qendrën Klinike në Kocani ku iu është dhënë ndihma mjekësore.

Policia për ngjarjen ka paditur pesë persona nga Manastiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *