Wednesday , April 21 2021

Hasanbeg, vdes fëmija 4 vjeçar pasi shkelet nga kamioni

Në një aksident që sapo ka ndodhur në fshatin Hasanbeg, është shkelur nga një kamion fëmija 4 vjeçar dhe i njejti ka ndërruar jetë, raporton Fakte.

Detaje në lidhje me aksidentin pritet të jepen më vonë prenda ditës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *