Tuesday , July 16 2019

Hasanbeg: Shkolla fillore aksion për ndihmë të familjeve nevojtare (video)

 

Sot ne ambientin e shkolles “25 Maji” në Hasanbeg të Shkupit u mbajt organizimi ”Tregu Ushqimor”, shkruan Fakte. Nje akt humanitar me te cilin është arritur te sensibilizohen vendasit e Hasanbegut dhe te ndikojme ne ndergjegjen e tyre permes femijeve dhe prinderve të tyre.

Nen idene dhe iniciativen e ars. Jeton Musliu, si dhe me asistencen e kolektivit u arrit qellimi qe me shitjen e produkteve ushqimore me cmime simbolike t’ju ndihmojme familjeve ne nevoje te Hasanbegut.

Urojme te jete nje model per te tjeret forma e humanizmit dhe me e vecanta e kesaj ndjesia mahnitese e femije te cilet e perjetuan jashtezakonisht mire./FAKTE

 

HASANBEGU HUMAN në "aksionin humanitar "TREGU SHKOLLOR"JU LUMTË 👏👏👏 #shpërndaje

Publiée par Këshilli prindëror i SHFK "25 Maji" Hasanbeg, Shkup sur Vendredi 14 septembre 2018

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *