SHARE

Dy kryeministrat të Kosovës dhe Maqedonisë, Ramush Haradinaj dhe Zoran Zaev, janë takuar në marginat e Samitit digjital të Ballkanit Perendimor që po mbahet në Shkup, shkrua  Fakte. Haradinaj dhe Zaev kanë konstatuar se Raporti për progres nga KE është i realtë por tani duhet angazhim edhe më i madh i të dy vendeve.

Në takim është biseduar për projekte të përbashkëta, autostradën Shkup-Prishtinë, si dhe çështje tjera të përbashkëta./FAKTE.Net

SHARE