Friday , May 24 2019

Haradinaj: Nëse fillon ndarja, shqiptarët e Maqedonisë s’do rrinë duarkryq

Deputeti i AAK, Daut Haradinaj është shprehur kundër idesë së presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi për korigjimin e kifijve me Serbinë, transneton agjencia e lajmece INA.

Haradinaj në një intervistë me Astrit Gashin nga gazeta Blic, ka deklaruar se, korigjimi ose idetë për ndarje do të ishin me pasoj për rajonin e Ballkanit.

Ai ka theksuar se nëse fillojnë të preken kufijtë shqiptarët e Maqedonisë nuk do të rrinë duakryq.

E njëjta sipas tij do të ndodh edhe ne shtete tjera të rajonit.

Haradinaj ka theksuar se bashkimi i shqiptarëve do të bëhet për proceseve euroatlantike ose pas anëtarësimit bë BE, organizatë e cila nuk ka kufij dhe mundëson lëvizjen e lirë./INA

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *