Tuesday , July 27 2021

Haradinaj: Nëse arrestohen deputetët – populli do ta arrestojë Isa Mustafën

Opozita mund të pranojë dialog, vetëm pasi kryeministri Mustafa të heqë dorë nga marrëveshjet me Serbinë dhe Malin e Zi.

Në një intervistë në Interaktiv kreu i AAK-së, Ramush Haradinaj ka thënë se opozita do ta bllokojë punën e qeverisë së Kosovës shumë shpejt.

Ai pohoi se nëse pushteti insiston të arrestojë deputetët që hodhën gaz, populli do ta arrestojë Isa Mustafën.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *