Wednesday , August 4 2021

HAPET PËR QARKULLIM RRUGA KAÇANIK – HANI I ELEZIT

Ministri për Infrastrukturë, Pal Lekaj, ka njoftuar se do të hapet rruga për qarkullim, Kaçanik-Hani i Elezit rreth orës 9:00 , që për shkaqe të punëve ndërtimore ishte mbyllur, përcjell Fakte.

Ndësa rruga Kaçanik – Han i Elezit ka qenë e mbyllur që nga data 8 maj e këtij viti nga Ministria e Infrastrukturës e cila pati thënë se kjo po bëhet si pasojë e rrezikut që paraqet ajo rrugë.

Kurse spari herë ishte parashikuar që të bëhet rekonstruim i kësaj rruge dhe të zgjatë një muaj, mirëpo reagimet e qytetarëve, veçmas të Hanit të Elezit, e cila ishte pothuajse e izoluar, solli që Qeveria të i përshpejtojë punët, duke angazhuar që të punojnë në dy ndërrime, dhe të kryhen punët më herët se siç ishte parashikuar./TV21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *