Friday , April 23 2021

Hakerë apo pushteti hynë në postën elektronike të Prokurorisë Speciale?

Në kanalin jYotube gjatë ditës së djeshme është postuar një video prej 9 minutave në të cilën shihet se dikush ka hyrë në mejlin zyrtarë të PSP-së dhe i hap porositë elektronike nga gazetarë dhe përfaqësues të lartë.

Nëse bëhet fjalë për ndonjë sulm të hakerëvë ndaj imejlit të tyre, prokurorja speciale Lençe Ristovska tha se nuk dinë nëse mejli i tyre është sulmuar, por do ta kontrollojnë dhe sot do të dalin me informatë zyrtare./Fakte

https://www.youtube.com/watch?v=RWmdioCWekk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *