Haindl nesër në Shkup, rritet presioni ndërkombëtar

Përfaqësuesi special i Gjermanisë për zgjidhje të krizës politike në Maqedoni, Johanes Hajndl përsëri vjen në Maqedoni. Sipas paralajmërimeve, nga Ambasada e Gjermanisë-Shkup, Haindl vjen përsëri në Shkup.

Siç njoftohet, Haindl do të takohet me partitë nënshkruese të Marrëveshjes së Përzhinos, kryeministrin Emil Dimitriev dhe Prokuroren speciale Katica Janeva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *