Wednesday , April 21 2021

Grushtshtet në Turqi?!

Informacione akoma të pakonfirmuara raportojnë për grushteti në Turqi, raporton Fakte. Sipas informacioneve, armata turke ka ndërmarrë një aksion kundër Erdoganit, dhe jashtë kompetencave të tij.

Në vazhdim do të sjellim informacione më të detajuara./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *