Wednesday , July 28 2021

Gruevski: “Vezë Sharri” investon 3 milion euro në Krivogashtani

Ish kryeministri Nikolla Gruevski ka sponzorizuar lajmin për investime milionëshe në komunën Krivogashtani, raporton Fakte. Ndër ato është edhe kompania Tetovare “Vezë Sharri” me një investim prej 3 milion euro. Gjithsejt do të punësohen 300 persona, ka deklaruar Gruevski.

Nuk dihet pse investimet vendore dhe të jashtme, edhepse të pakta, madje edhe nga kompani shqiptare, investojnë shuma milionëshe në rajone “të harruara” në Maqedoninë lindore. A është meritë e Gruevskit, apo “meritë” e Ali Ahmetit?/FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *