GRUEVSKI PËRGËNJESHTRON GRUBIN

Pas “sukseve” të mëdha që prezantoi Artan Grubi nga bisedimet e grupeve të punës në lidhje me kodin zgjedhor, me çka u prezentua se vendimet në KSHZ do silleshin me vitim të dyfishtë (edhepse Grubi gabimisht e kishte shkruar “me konsensus”), me çka do evitohej mbivotimi në këtë organ gjatë procesit zgjedhor, së fundmi kryeministri Gruevski e ka demantuar këtë, raporton Fakte.

Gruevski në ueb faqen qeveritare ka postuar intervistën e tij në TV Kanal5, ku përveç ruajtjes së votimin të diasporës, ai ka prezantuar si sukses të madh moslejimin e futjes së votimit sipas Badinterit në KSHZ.

Cili do jetë arsyetimi i BDI-së dhe Grubit tani, pas gafave të njëpasnjëshme të tij dhe të partisë së tij ngel të presim dhe të shohim./FAKTE.Net

image-26a24eb9d087bde3ad460f1b85dbd592e5ea20cddfa334672be5077e018bd713-Vimage-639414def0b1b72542d8212f95ce46049db3e7630b18b5edbabac4e2018d86cd-V

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *