Monday , April 22 2019

Gruevski ka 6 truproje, shofer dhe veturë zyrtare të MPB-së

Me ndryshimet ligjore të vitit 2013, Nikolla Gruevskit i takojnë 24/7 shofer dhe veturë zurtare, si dhe 6 truproje, të gjitha të paguara dhe nën urdhër të MPB-së, shkruan Fakte. Ky privilegj i takon për aq kohë sa kohë në detyrën e Kryeministrit.

Që nga dje, Gruevski nuk është i kapshëm për organet e drejtësisë, pasi duhet të paraqitet në burgun e Shutkës për vuajtje të dënimit me dy vjet burg. Parashtrihet pyetja, nëse këto 6 truproje dhe shoferi kanë dalur nga kontrolli zyrtar policor, apo MPB dhe Qeveria po luan blof se gjoja nuk di ku gjindet Gruevski?!/FAKTE

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *