Friday , April 23 2021

Gruevski i vërsulet Strugës

Kryetari i partisë OBRM PDUKM, Nikolla Gruevski ka realizuar një vizitë në Komunën e Strugës dhe në Vevçani. Ai ka vizituar Shkollën Fillore “Kliment Ohridski në fshatin Dërsllajc, ndërsa në fshatin Llabunisht ka vendosur gurëthemelin e sallës sportive në shkollën fillore “Murat Llabunishti”, transmeton Fakte.

Ndërkohë, mësohet se vizita e fundit e Gruevskit në Strugë është me qëllim për t’i motivuar qytetarët maqedonas dhe maqedonasit mysliman (torbeshë) që në zgjedhjet e ardhshme lokale partia VMRO-DPMNE të fiton Komunën e Strugës

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *