Gruevski decid: Nuk do të përkrahim vazhdimin e punës së Prokurorisë Speciale!

Lideri i OBRM-PDUKM-së, Nikolla Gruevksi ka deklaruar se partia e tij nuk do ta mbështetë kërkesën e prokurores speciale, Katica Janeva, e cila kërkon vazhdimin e punës së Prokurorisë Speciale Publike (PSP), transmeton Fakte.

Gruevski ka deklaruar se është siguruar buxheti, mjetet, punësimet, hapësirat, logjistika dhe gjithçka që duhet, u ndryshuan ligjet e duhura së bashku me opozitën, prandaj konsideron se nuk ka nevojë për ndonjë marrëveshje të re rreth PSP-së.

Ai ka bërë të ditur se do të paraqitet si dëshmitar në lëndën ”Puçi” nëse do të merr thirrje nga gjykata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *