Wednesday , July 28 2021

Gruevski: 59 milionë euro për ujësjellës dhe kanalizim në bulevard “Serbia” në Kisella Voda

Përmes investimit të bankës europiane janë siguruar 59 milion euro për ndërtimin e ujësjellësve dhe kanalizimit të rrjetit në gjithë vendin, kështu ka thënë Gruevski gjatë takimit me qytetarë në ndërtimin e bulevardit Serbia në komunën Kisela Voda.

Sipas tij deri më tani janë realizuar 55 projekte në vlerë prej 18 milion euro ndërsa pritet edhe ndërtimi i 30 projekteve në vlerë prej 10 milion euro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *