Thursday , December 13 2018

Grueavski para ikjes ka kontaktuar me Zaevin? (Video)

Në një reportazh të detajizuar, televizioni AlsatM ka paraqitur arratisjen e Nikolla Gruevskit për në Hungari, shkruan Fakte. Në këtë reportazh, ky medium nga burime të tij konfidenciale, zbulon momentin, mënyrën dhe rutën e arratisjes së ish kryeministrit të Maqedonisë.

Një detaj interesant, është komunikimi përmes telefonit që supozohet se Gruevski e ka bërë me kryeministrin aktual të vendit, Zoran Zaev. Në vazhdim mund ta ndjekni reportazhin./FAKTE

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.