Wednesday , August 4 2021

Grubi habitet me revoltën e ish ushtarëve të UÇK-së: Ata janë të sistemuar nëpër institucione.

Bartësi i listës së njësisë zgjedhore 1 nga BDI, Artan Grubi thekson se ish ushtarët e UÇK-së nuk janë lënë mënjanë. Sipas tij, përveç në institucione shtetërore, ata kanë mbështetjen e kësaj partie.

“Përdorimi i UÇK-së nuk është vetëm për fushatë zgjedhore për arsye se vetë Ali Ahmeti është UÇK-ja, vetë BDI-ja është pasuese e UÇK-së dhe shumica dërmuese e ushtarëve janë në radhët e BDI-së dhe institucioneve të vendit.”-ka theksuar Grubi duke u habitur pse ish ushtarët e UÇK-së janë të pakënaqur nga politikat e BDI-së.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *