Tuesday , April 20 2021

GRUBI: Fatin e fëmijëve të mi e lë në dorë të Ali Ahmetit

Bartësi i listës në njësinë e parë zgjedhore Artan Grubi tha se e sotmja është ndryshim kushtetute, e sotma janë dy Universitete shqiptare, dhjetëra shkolla, çerdhe, zona të lira ekonomike, nesër edhe në Likovë…

“Mbi 25 mijë punësime në administratën shtetërore, gjuhë të avancuar, flamur kombëtar që valon i lirë, e sotmja është liria, e nesërmja do jetë barabarësia e plotë. E nesërmja do jetë konsensualiteti, integrimi në BE e NATO, e nesërmja mund të arrihet vetëm përmes Ali Ahmetit. Unë jam baba i tre fëmijëve dhe fatin e atyre fëmijëve ia lë në duar Ali Ahmetit”, ka thënë Grubi, raporton Aktuale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *