Monday , April 19 2021

Gjysmë ore ngecje në kalimet kufitare të Maqedonisë

Rreth gjysmë ore ka ngecje ne vendkalimet kufitare iga ana e Maqedonise per hyrje dhe per dalje nga shteti. Është normalizuar edhe komunikacioni te tuneli në Demir Kapi ku per shkak të një aksidenti rrugor u mbyll njera korsi, kumtoi LAMM, transmeton Fakte.
Komunikacioni në të gjitha rrugët shtetërore në Maqedoni zhvillohet pa ndalesa, neper rrugë të thata.
LAMM rekomandon vozitje te kujdesshme, shpejtesi të përshtatshme të lëvizjes dhe respektim të sinjalizimit të vendosur rrugor.
Per shkak të temperaturave të larta rekomandohet udhëtim në orët e hershme të mëngjesit dhe orët e vona të mbrëmjes, të bëhen pushime më të shpeshta dhe të konsumohen me shume pije joalkoolike./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *