Gjyqi për ‘Lagjen e Trimave’ do të vazhdojë në shtator

Seanca e ardhshme për ‘Lagjen e Trimave’ është caktuar për 6 shtator, ku do të merren në pyetje dëshmitarët e mbrojtur, transmeton Telegrafi Maqedoni nga Akademik.

Pushim prej një muaji u vendos në një marrëveshje midis palëve të procedurës, dhe nga ana tjetër nga Këshilli gjyqësor. Gjykata Penale thotë se kurr do të do të mbarojnë deklaratat, që janë të mbyllura për publikun, gjyqi përsëri do të jetë i hapur. /Telegrafi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *