Saturday , June 19 2021

Gjykatësja pro-qeveritare dënon Katica Janevën dhe Fatime Fetain me nga 2000 euro

Gjykatësja Tatjana Mihajllova, në seancën e sotme ka dënuar prokuroren speciale Katica Janeva dhe prokuroren Fatime Fetai, me nga 2000 euro, për shkak siç tha ajo “ofendimit të gjykatës Tatiana  Mihajllova”, raporton SHENJA.

Prokuroret dhe gjykatësja, vazhdimisht kundërshtonin njëri tjetrin gjatë seancës, për rastin e “shuplakave në komunën Qendër”

I akuzuar në këtë rast është ish kryeministri Nikolla Gruevski.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *