Gjykata nuk ia konfiskoi pasaportën Sasho Mijallkovit

Gjykata Themelore Shkup 1 – Shkup në komunikatën e sotme pasdite, theksoi se do të informojë se nëse ish drejtorit të DSK-së, Sasho Mijalkov ish-shefit të kabinetit të tij, Toni Jakimovski dhe Nebojsha Stajkovic, ish ndihmësi i ministrit në MPB, do t’ju përcaktohet masa, gjegjësisht nëse atyre do t’ju konfiskohet pasaporta, transmeton TetovaSot.

“Duke vepruar mbi propozimin e Prokurorisë Publike për ndjekje lidhur me veprat penale që dalin nga përgjimi i paligjshëm i bisedimeve (PSP), për përcaktimin masas për tre persona të akuzuar nga PSP-ja, në opinion i njohur si” Thesari “në Gjykatën Themelore Shkup 1 – Shkup, para gjyqtarit të procedurës paraprake erdhën sot tre personat në prani të avokatit të tyre dhe përfaqësuesit të PSP-së, dhanë deklaratat e tyre:, thuhet në njoftimin e Gjykatës Themelore Shkupi 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *