Saturday , July 24 2021

Gjermani: Zjarr i madh në parkun më të madh zbavitës (foto/video)

Zjarr i madh ka kapluar parkun më të madh zbavitës në Gjermani ‘Europa Park’, shkruan Fakte. Zjarri ka shpërthyer në njërën nga atraksionet e shumta rreth orës 18:20 mbrëmë, ndërsa sipas dëshmitarëve, flakët janë ngjitur në lartësi prej 15 metrash.

Burimet policore kanë thënë se në momentin kur ka nisur zjarri, në park ka pasur 25 mijë vizitorë, të cilët menjëherë janë evakuuar dhe nuk ka pësuar ndonjëri nga ato./FAKTE.Net

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *