Saturday , January 19 2019

Gjenerali Wesley Clark nderohet me Medaljen Presidenciale Jubilare

Gjenerali amerikan, Wesley Clark është nderuar me Medaljen Presidenciale Jubilare të dhjetëvjetorit të pavarësisë.

Kjo dekoratë, Clarkut i është dhënë në shenjë mirënjohje për kontributin që ka dhënë për Kosovën, përcjell Fakte.

“Populli i Kosovës i është përjetësisht mirënjohës Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe gjeneralit Clark”, ka thënë presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi./Koha.net

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *