Tuesday , December 11 2018

Gjarpër në rr.Xhon Kenedi në Çair – Shkup

një gjarpër i gjatë mbi 2 metër është vërejtur duke lëvizur në trotuar të rrugës Xhon Kenedi të Çairit, në Shkup, shkruan Fakte. Qytetarë që jetojnë në këtë pjesë kanë fotografuar gjarprin dhe janë shqetësuar nga pamja.

Rruga Xhon Kenedi është e frekuentuar pothuajse 24 orë në ditë, ndërsa lëvizin edhe numër i madh i fëmijëve./FAKTE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.