Thursday , August 5 2021

Genci Nemanbegu nënkryetar i Kuvendit të Malit të Zi

Në seancën e sotme të Kuvendit të Malit të Zi, kryetari i Socialdemokratëve Ivan Brajoviq u zgjedh kryetar i ri i këtij institucioni. Për nënkryetar të Kuvendit u zgjodhën Branimit Gvozdenoviq nga Partia Demokratike e Socialistëve dhe Deputeti i Koalicionit “Shqiptarët e Vendosur” Genci Nimanbegu, transmeton Fakte.
Për zgjedhjen e tyre me votim të fshehtë votuan 42 deputetë të cilët ishin prezent në sallë. Deputetet e opozitës bojkotuan seancën.

Deputeti i PDS-së Obrad Stanishiq tha se Nimanbegu është dëshmuar si luftëtar për interesat e Malit të Zi, e sidomos kur bëhet fjalë për prioritetet e politikes së jashtme.

Nimanbegu nuk harroi as mjedisin nga vjen, as popullin të cilin e përfaqëson, përkundrazi, ai ka potencuar këto çështje. Jam i bindur se me zgjedhjen e tij puna e parlamentit nuk do të përmirësohet, tha Stanishiq. /Malësia.me/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *