Sunday , October 21 2018

Gashi decid: Nuk mund të dy krahët e BESËS të hyjnë në Qeveri!

Kryetari i Lëvizjes BESA, nga krahu i Shkupit, sot në pres-konferencë deklaroi se kryeministrit Zoran Zaev nuk i duhen që t’i transferojë problemet e brendshme të Lëvizjes BESA në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë, përcjell Fakte.

Gashi gjithashtu tha se kryeministri Zaev duhet që të vendos, që të merr në Qeveri njërin krah të Lëvizjes BESA, ndërsa shtoi se bisedimet janë duke u zhvilluar, si dhe kanë kuadro si parti për secilin post që do të ju ofrohet, por shton se bisedimet nuk kanë arritur deri në këtë pikë, për ndarjen e posteve./TV21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.