Friday , April 23 2021

Fshatrat e Makedonska Kamenicës me rrugë të reja

260 mijë euro para nga IPA fondet kanë shkuar në komunën e Makedonska Kamenicës për ndërtimin e rrugëve të reja në fshtrat Sasa dhe Moshtica, raporton Fakte. Sipas Kryetarit të kësaj komune Darko Mitevski, Ministria e financave është përgjigjur pozitivisht në kërkesën e kësaj komune për ndërtimin e rrugëve në këto fshatra. Punët do t’i kryejë firma “Zhikoll” ndërsa parashihet që rrugët të ndërtohen sipas standardeve më të larta./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *