Thursday , August 5 2021

Francë: Shpëtoi foshnjen, migranti fiton shtetësi dhe vend pune…

Një emigrant malian i cili tanimë po njihet si një hero dhe të cilit i është vendosur nofka “Spider-Man” i Parisit do të bëhet një shtetas francez pas takimit me Presidentin francez Emmanuel Macron këtë mëngjes, përcjell Fakte.

Arsyeja pse ai ka fituar një status të tillë, siç shkruajnë mediat e huaja, përcjell Telegrafi, është fakti se ai ishte ngjitur deri në katin e katërt për të shpëtuar një fëmijë që ishte i varur në ballkon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *