Wednesday , April 21 2021

Fotografi mahnitëse të Hënës së Madhe në vende të ndryshme të botës (foto)

Ditët e kaluara ju kemi njoftuar me fenomenin i cili ka ndodhur sot në disa vende dhe është duke ndodhur në disa vende të tjera – Super Hëna ose ndryshe hëna e madhe.
Hëna sot është rreth 14 për qind më e madhe dhe rreth 30 për qind më e ndritshme sesa herave të tjera, transmeton Fakte

Kjo do të jetë hëna më e madhe për tash e disa dekada dhe sipas ekspertëve është moment briliant e historik për të shkrepur fotografi të mahnitshme.

Në vende të ndryshme të botës, varësisht nga ora – hëna është shfaqur dhe fotografët kanë shkrepur fotografitë e tyre të cilat menjëherë janë shpërndarë në rrjetet sociale e në uebfaqet më të mëdha në botë.

Hëna është shfaqur së pari në Australi, për të lëvizur më pas në Japoni e Kinë dhe për të përfunduar sonte në Europë dhe Mbretëri të Bashkuar.

Ky fenomen i rrallë dhe mahnitës në vendin tonë është pamundëuar nga vranësirat por në vendet ku qielli është i kthjellët mund të shihet edhe pak kohë, andaj tentoni të mos e humbisni rastin./lajmi.net

Ju shfaqim disa fotografi në vende të ndryshme të botës:

a-commuter-train-en-route-to-the-suburb-of-hornsby-crosses-on-the-sydney-harbor-bridge-under-the-supa-man-stands-on-a-balcony-of-a-buildingan-aeroplane-flies-past-the-london-eye-wheel-and-moon-a-day-before-the-supermoon-spectacle-in-loa-plane-flies-past-a-supermoon-as-it-ra-supermoon-is-seen-past-the-dome-of-ta-supermoon-is-seen-rising-beyond-a-fefull-moon-appears-behind-the-messeturm-tfull-moon-sets-behind-the-banking-distrimay-13rare-supermoonparticipants-in-a-sydney-harbour-bridge-climb-walk-across-the-western-span-of-the-famous-australianparticipants-in-a-sydney-harbour-bridge-climb-walk-down-the-western-span-of-the-famous-australian-lapay-statue-of-liberty-super-moon-1pay-statue-of-liberty-super-moon-2pay-statue-of-liberty-super-moonscreenshot_1 supermoonsupermoon-over-china-14-nov-2016-1supermoon-over-china-14-nov-2016supermoon-over-london-uk-13-nov-2016-1supermoon-over-london-uk-13-nov-2016-2supermoon-over-london-uk-13-nov-2016-3supermoon-over-london-uk-13-nov-2016supermoon-over-san-diego-usa-13-nov-2016-1supermoon-over-san-diego-usa-13-nov-2016-2supermoon-over-san-diego-usa-13-nov-2016super-moon-rises-over-australiasupermoon-seen-in-america-1supermoon-seen-in-america-2supermoon-seen-in-americasuper-moon-seen-over-west-wittering-beach-in-west-sussexthe-moon-is-seen-behind-the-london-eye-wheel-a-day-before-the-supermoon-spectacle-in-londonthe-moon-rises-behind-a-car-on-the-the-ethe-moon-rises-behind-hsbc-back-in-londothe-moon-rises-behind-the-espaa-buildinthe-moon-rises-over-an-antenna-on-the-tothe-supermoon-is-seen-behind-a-ginkgo-tree-in-beijingthe-supermoon-is-seen-behind-the-soyuz-m-1the-supermoon-is-seen-behind-the-soyuz-mthe-supermoon-rises-over-the-sails-ofthe-supermoon-sets-behind-the-chrysler-building-in-new-yorkthe-supermoon-the-closest-the-moon-comes-to-earth-since-1948-rises-over-la-raza-monument-in-ciutopshottopshot-a-commerical-jet-flies-in-frontopshot-a-supermoon-rises-over-the-sta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *