Foto nga aksioni: Ja si Policia Speciale turke arreston afro 200 ushtarë

Në godinën e Komandës së përgjithshme të xhandarmërisë së Turqisë janë arrestuar afro 200 ushtarë, raporton Anadolu Agency (AA).

Arrestimet u realizuan pas një operacioni të ndërmarrë nga forcat e operacioneve speciale të policisë kundër përpjekjes për grusht shtet nga Organizata terroriste FETO.

Ushtarët e arrestuar janë nxjerrë jashtë ndërtesës nga forcat speciale policore gjysëm të zhveshur dhe janë drëguar drejt qendrave të paraburgimit me autobusët e bashkisë.

Gjatë operacionit në godinën e Komandës së Përgjithshme të Xhandarmërisë ka shpërthyer një zjarr ku ende vazhdon të dalë tym ndërsa ekipet zjarrëfikëses kanë vënë nën kontroll zjarrin.

20160716_2_18039143_12264606_Web

20160716_2_18039143_12264608_Web

20160716_2_18039143_12264609_Web

20160716_2_18039193_12264730_Web

20160716_2_18039193_12264732_Web

20160716_2_18039193_12264733_Web

20160716_2_18039193_12264735_Web

20160716_2_18039193_12264736_Web

20160716_2_18039193_12264738_Web

20160716_2_18039244_12264756_Web

20160716_2_18039244_12264757_Web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *