Thursday , June 24 2021

Flamuri ynë, ndër më të vjetrit dhe ndër më të bukurit

Ndër pesë flamujt më të vjetër në botë, është radhitur edhe flamuri shqiptar. Kështu raporton faqja patriotwood.com, që merret me prodhimin e famujve nga druri.

Në një shkrim të publikuar në këtë faqe (kliko: KËTU), pesë flamujt më të vjetër, sipas kësaj faqeje janë.

1. FLAMURI SKOCEZ (VITI 832)

flamuj01

2. FLAMURI AUSTRIAK (I ADAPTUAR MË 1230)

flamuj02

3. FLAMURI LETON (1280)

flamuj03

4. FLAMURI DANEZ (1307)

flamuj04

5. FLAMURI SHQIPTAR (1443)

flamuj05

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *